aanslag toilet verwijderen feat

Aanslag WC Verwijderen

Aanslag die zich in de wc of toilet bevindt verwijderen hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet natuurlijk wel weten hoe je de aanslag uit de wc het beste kunt verwijderen. Wat is er voor nodig en welke producten kun je daarbij gebruiken ?

In dit artikel op schoonmaaktips.com geven we u tips hoe u de aanslag gemakkelijk uit de wc kunt verwijderen, zonder er uren mee bezig te zijn.

aanslag wc verwijderen

Regelmatig aanslag wc verwijderen

De belangrijkste tip die we u kunnen geven is dat u eigenlijk de wc even dagelijks schoon moet maken. Gebruik daarvoor een goede allesreiniger die ook de wc goed ontsmet.

De regelmatig de aanslag in de wc te verwijderen voorkomt u andere hardnekkige problemen, waardoor het schoonmaken een stuk lastiger kan worden.

Urine aanslag wc verwijderen

Urine aanslag uit de wc verwijderen is een kwestie van een goede wc reiniger gebruiken die voorkomt dat de urine aanslag omgezet wordt in urinesteen. Urinesteen verwijderen is een stuk lastiger.

De urine aanslag is geel van kleur en bevindt zich vaak op de rand van de wc of op de wc bril. De wc pot dagelijks even afnemen met een goede allesreiniger kan ervoor zorgen dat de urine aanslag gemakkelijk verwijderd wordt.

Lees ook : Sterk vervuilde wc schoonmaken
Bruine aanslag wc verwijderen

De bruine aanslag in de wc verwijderen is al wat lastiger. De bruine aanslag wordt veroorzaakt door een combinatie van urine aanslag en kalk afzetting.

Als u de wc langere tijd niet heeft schoongemaakt zal dit zorgen voor bruine aanslag of bruine vlekken in de wc. Een allesreiniger gebruiken om de bruine aanslag te verwijderen zal niet meer voldoende zijn. ClosetCleaner is speciaal ontwikkelt om aanslag uit de wc te verwijderen.

Het wordt niet in winkels verkocht en is uitsluitend via Schoonmaaktips.com te bestellen.

De bruine aanslag in het toilet voorkomen is dus meer een zaak van regelmatig de wc schoonmaken. Doe dit bij voorkeur een aantal keer per week en op deze manier voorkom je dat je te maken krijgt met bruine aanslag.

Hoe kun je de bruine aanslag in het toilet verwijderen ?

De beste manier om de bruine aanslag in de wc te verwijderen is een goede wc reiniger te gebruiken die de urine aanslag en kalk afbreekt. Hierdoor zullen de bruine vlekken in de wc moeiteloos verdwijnen. Vergeet daarbij vooral niet om ook de bruine kalkaanslag randen in de wc grondig schoon te maken.

Zwarte aanslag wc verwijderen

Als u te maken heeft met zwarte aanslag in de wc is er al geruime tijd niet schoongemaakt. De bruine aanslag wordt op den duur zwart van kleur.

De enigste manier om de zwarte aanslag uit de wc te verwijderen is door een zeer krachtige wc reiniger te gebruiken. Misschien moet u dit wel diverse malen uitvoeren om de wc weer helemaal goed schoon te krijgen.

Zwarte aanslag in de wc is dus een teken dat het toilet gedurende langere tijd niet is gereinigd.

HuishoudenHuishouden

Kalk aanslag wc verwijderen

Kalk aanslag uit de wc verwijderen is ook een kwestie van het juiste product gebruiken. Er zijn mensen die kalk aanslag uit de wc verwijderen met azijn.

Dit kan wel overigens, maar onze ervaring is daarbij de azijn slechts kort werkzaam is en dat er dus snel nieuwe kalkaanslag in de wc kan ontstaan.

Ook hiervoor geldt dat Closetcleaner bijzonder geschikt is om kalk af te breken en dat u daarna een prima schoon toilet tot uw beschikking heeft.

Hardnekkige aanslag wc verwijderen

Hardnekkige aanslag uit de wc verwijderen kan een zeer lastig karwei zijn. Natuurlijk zou u willen dat het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag in de wc een stuk gemakkelijk kan.

Ook hier geldt dat Closetcleaner u daarbij helpt. Dit product is speciaal ontwikkelt om kalkaanslag (dus ook hardnekkige kalkaanslag) uit het toilet te verwijderen.

Laat de Closetcleaner even inwerken en na 15 minuten zal de meeste kalkaanslag gemakkelijk uit de wc te verwijderen zijn.

Mocht het niet in 1x lukken, herhaal dan deze procedure nogmaals. Laat het product eerst weer goed inwerken en poets daarna de wc schoon met een wc borstel.

Vieze aanslag wc verwijderen

Door regelmatig gebruik van de wc zult u van tijd tot tijd moeten ontdoen van vieze aanslag. Vieze aanslag uit de wc verwijderen doet gemakkelijk met behulp van een goede wc borstel.

Het wordt nog gemakkelijker als u daarbij een goede wc reiniger gebruikt, zoals ClosetCleaner.

1 reactie op “Aanslag WC Verwijderen”

  1. Pingback: Een Sterk Vervuilde WC Schoonmaken ? Zo gaat het lukken !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van schoonmaaktips.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 38 reviews.