sterk vervuilde wc schoonmaken

Stap-voor-stap handleiding Sterk Vervuilde WC Schoonmaken

Een sterk vervuilde wc is niet alleen onhygiënisch, maar het kan ook vies aanzien en een slechte geur veroorzaken. Gelukkig is het schoonmaken van een sterk vervuilde wc niet zo moeilijk als het lijkt, zolang je de juiste materialen en technieken gebruikt. In dit artikel bespreken we stap-voor-stap hoe je een sterk vervuilde wc op een effectieve en hygiënische manier kunt schoonmaken.

banner closetcleaner

Hoe een sterk vervuilde wc schoonmaken?

Er zijn een paar stappen die u kunt volgen om een sterk vervuilde wc schoon te maken:

 1. Verzamel de juiste materialen: u heeft onder andere nodig: sterk schoonmaakmiddel, een bezem, een emmer, rubberhandschoenen en eventueel een borstel.
 2. Maak het toilet eerst leeg door het spoelen. Als het toilet nog steeds vol is, kunt u het waterniveau verlagen door water uit te gieten met een emmer.
 3. Voeg sterk schoonmaakmiddel aan het toilet toe en laat het ongeveer 15 minuten inwerken. Dit geeft het schoonmaakmiddel de tijd om de verontreinigingen op te lossen.
 4. Scrub het toilet grondig met een borstel of bezem. Focus op de verontreinigde gebieden en zorg dat u alle oppervlakken goed schoonmaakt.
 5. Spoel het toilet grondig met schoon water en laat het een paar minuten doorspoelen.
 6. Maak het toilet verder schoon met een doek of dweil. Maak het toilet droog en zorg dat er geen vlekken achterblijven.
 7. Vergeet niet om uw rubberhandschoenen uit te doen voordat u het toilet verlaat en was uw handen grondig.

sterk vervuilde wc schoonmaken

Houd er rekening mee dat sommige sterk vervuilde toiletten professionele reiniging nodig kunnen hebben. Het is ook belangrijk om te weten dat sommige schoonmaakmiddelen gevaarlijk kunnen zijn en voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen bij het gebruik ervan. Lees altijd de etiketten en volg de instructies op de verpakking.
Waarmee kun je een sterk vervuilde wc schoonmaken?

Er zijn een aantal producten die u kunt gebruiken om een sterk vervuilde wc schoon te maken:

 1. Schuurmiddelen: Schuurmiddelen zoals baking soda en zout kunnen worden gebruikt om verontreinigingen in het toilet te verwijderen.
 2. Schoonmaakmiddelen: Er zijn verschillende schoonmaakmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor het reinigen van toiletten, waaronder WC-blokken, toilettenreinigers en allesreinigers.
 3. Bleekmiddel: Bleekmiddel is een krachtig reinigingsmiddel en kan worden gebruikt om verontreinigingen en vlekken in het toilet te verwijderen.
 4. Azijn: Azijn is een natuurlijk schoonmaakmiddel en kan worden gebruikt om verontreinigingen en vlekken in het toilet te verwijderen.

Houd er rekening mee dat sommige producten agressiever zijn dan andere en voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen bij het gebruik ervan. Lees altijd de etiketten en volg de instructies op de verpakking. Het is ook belangrijk om te weten dat sommige producten schadelijk kunnen zijn voor bepaalde materialen, zoals emaille en marmer. Raadpleeg altijd de verpakking voordat u een product gebruikt.

Ons advies

Schoonmaaktips.com kreeg en krijgt vele vragen over het schoonmaken van een vieze wc. Deze weer schoonmaken en bruikbaar maken is vaak geen eenvoudige klus. Het gebruik van een uitstekende wc reiniger is dan ook belangrijk !

ClosetClean voldoet aan alle eisen om de wc effectief en hygienisch schoon te maken. Dit product wordt niet in winkels verkocht en is dus slechts bij Schoonmaaktips.com, exclusief te koop voor klanten in Nederland en Belgie. Hierbij worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht en bovendien kunt u uw geld terugkrijgen als u niet tevreden bent !