houten kozijnen schoonmaken allesreiniger

Houten kozijnen schoonmaken met allesreiniger

Wilt u houten kozijnen schoonmaken met allesreiniger ? In veel gevallen is dit prima mogelijk. Misschien vraagt u zich wel af waarmee u houten kozijnen schoon te maken. Naast hout kunt u ook allesreiniger gebruiken om kunststof kozijnen goed schoon te maken.

Naast allesreiniger wordt ook baking soda of schoonmaakazijn gebruikt. Er zijn zelfs mensen die autoshampoo gebruiken. Schoonmaaktips.com raadt het gebruik van deze producten af, omdat deze uw kozijnen kunnen beschadigen.

Houten kozijnen schoonmaken met allesreiniger !

Ramen en houten kozijnen zijn goed schoon te maken met allesreiniger. Easycleaner is exclusief bij Schoonmaaktips.com – in de winkel – verkrijgbaar. Verzendkosten betaalt u daarbij niet !

Het is een professionele allesreiniger, die door veel schoonmaakbedrijven gebruikt wordt. Easycleaner is niet in de detailhandel verkrijgbaar. Als u kozijn wilt laten glanzen is dit product perfect !

Als u de kozijnen wilt schoonmaken voor het verven of vernis wilt toepassen om uw kozijnen te schilderen, is Easycleaner het middel om ze perfect schoon te krijgen.

Haal eerst het grove vuil van de buitenkant van een houten kozijn. U kunt dit bijvoorbeeld doen met een hoge drukreiniger. Hier vindt u een overzicht van hoge drukreinigers onder 100 euro !

houten kozijnen schoonmaken met allesreiniger

Ook voor deuren

Ook houten, geschilderde deuren of deurposten kunt u met allesreiniger perfect reinigen. Het houtwerk binnen eens grondig schoonmaken met allesreiniger ? Het is een fluitje van een cent !

Gebruik slechts een klein beetje van Easycleaner, Geverfde oppervlakken schoonmaken met allesreiniger zorgt voor een schoon resultaat.

Sterk vergeelde kunststof kozijnen schoonmaken zal een lastiger karwei worden, maar u kunt het natuurlijk proberen. In principe kunt u met Easycleaner ook verweerd kunststof reinigen.

Aluminium

Ook aluminium kozijn schoonmaken met allesreiniger is prima mogelijk. Het aluminium zal ervan gaan glanzen en doffe plekken worden eenvoudig verwijderd door gebruik van de allesreiniger.

Staal

Ook is het schoonmaken van stalen kozijnen met allesreiniger prima te doen. Maak een sopje met de allesreiniger en borstel de stalen kozijn helemaal schoon zodat ze er na de poetsbeurt weer als nieuw uit zullen zien.

Kunststof kozijnen

Ook kunststof kozijnen reinigen met allesreiniger gaat enorm makkelijk. Vaak zullen er zwarte strepen op het kunststof kozijn te vinden zijn die na een schoonmaakbeurt met EasyCleaner eenvoudig worden verwijderd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van schoonmaaktips.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 38 reviews.