dweil keramische tegels feat

Welke dweil voor keramische tegels?

Op de vraag : Welke dweil voor keramische tegels, kunnen we eigenlijk heel kort antwoord geven. Wat is het beste systeem ? Het dweilen van keramische tegels dient natuurlijk van tijd tot tijd te gebeuren. Om de tegels goed schoon te krijgen is het belangrijk om de juiste hulpmiddelen te gebruiken, waaronder dus de juiste dweil.

welke dweil voor keramische tegels

Welke dweil voor keramische tegels ?

De beste dweil voor keramische tegels is de Vileda 1.2 Spray Vloerwisser. Deze dweil heeft een pad die bestaat uit microvezels waarmee vuil kan worden losgeweekt en bacteriën worden verwijderd. Op deze manier maakt u keramische tegels het makkelijkste en beste perfect schoon. Vuil en bacteriën worden door deze methode van dweilen helemaal verwijderd, zodat de keramische tegels er weer perfect uit zullen zien.

De vloer dweilen kan al lastig genoeg zijn. Het is dus belangrijk om steeds de goede hulpmiddelen tot je beschikking te hebben om het schoonmaakwerk te vergemakkelijken. De Vileda 1.2 Spray Vloerwisser is een bijzonder handig en gebruiksvriendelijke assistent. Zeker als u de keramische tegels eens goed schoon wilt gaan maken.

Bestel hem nu op Amazon.nl 

of

Bestel hem nu op Bol.com

Voordelen van een dweil voor keramische tegels ?

Als u een tegelvloer heeft in bijvoorbeeld de woonkamer of badkamer, is het prettig om de vloer van tijd tot tijd helemaal goed schoon te maken met behulp van een dweil. Het grote voordeel is natuurlijk dat u met behulp van een dweil alle hoeken en het gehele oppervlak van de vloer gemakkelijk kunt ‘raken’.

Een keramische tegelvloer kan kletsnat worden en daarbij zal er geen schade optreden. Dit is natuurlijk heel anders als laminaat schoonmaken. Daar mag u nauwelijks water gebruiken.

Keramische tegels schoonmaken hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn met behulp van de juiste dweil en schoonmaakmiddel.
Voordelen van de Vileda 1.2 Spray Vloerwisser

De Vileda 1.2 Spray Vloerwisser is een handig hulpmiddel bij het schoonmaken van tegels. We noemen er een aantal :

  • Groot oppervlak vloerwisser
  • Beweegt gemakkelijk in alle richtingen
  • Geen aparte emmer nodig
  • Microvezel pad gemakkelijk op 60 graden te wassen

Een dweil met een groot oppervlak betekent natuurlijk dat u veel sneller kunt werken. Wat dat betreft is de Vileda 1.2. Spray een ideale dweil. Hij heeft een breedte van maar liefst 36 centimeter !

Daarnaast is de vloerwisser bijzonder wendbaar en kunt u werkelijk alle hoeken in het vertrek moeiteloos en snel reinigen.

Door de aanwezigheid van een reservoir heeft u geen emmer meer nodig. Eenvoudig sprayen gaat natuurlijk veel gemakkelijker dan telkens een dweil in een emmer stoppen en uitwringen.

De meegeleverd microvezelpads kunnen gewassen worden in de wasmachine op 60 graden. Daarnaast zijn ze eenvoudig online bij te bestellen bij Bol.com

Wat zijn keramische tegels ?

Keramische tegels zijn gemaakt van zand en klei. Het is een zeer goed alternatief voor natuursteen tegels en worden dus fabrieksmatig vervaardigd. Tegenwoordig zijn keramische tegels in allerlei kleuren en afmetingen beschikbaar. Keramische tegels zijn goed te reinigen met schoonmaakmiddelen, zonder dat de tegelvloer wordt beschadigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *