wand en vloertegels ontkalken feat

Wandtegels en vloertegels ontkalken

Is het tijd om wandtegels en vloertegels te ontkalken ? Heeft u wit uitgeslagen vloertegels in de badkamer ? In dit artikel laten we zien hoe u dit aanpakt zodat u weer snel alles glanzend schoon krijgt !

Wandtegels en Vloertegels ontkalken doe je zo !

Je kunt soda kiezen om matte vloertegels schoon te maken. Glanzende tegels schoonmaken zal echter niet met soda lukken. Om hardnekkige kalk te verwijderen is het veel beter om daar een echt ontkalkingsmiddel voor te gebruiken. Ook wit uitslaande voegen, door kalkafzetting, kunt u gemakkelijk verwijderen.

wandtegels en vloertegels ontkalken

Een douchewand of badkamerstegels ontkalken of schoonmaken doe je met een speciaal daarvoor ontwikkelt product. U kunt ook kiezen om een ontkalker te installeren. (Link naar Amazon.nl)

Easykalk is alleen verkrijgbaar via schoonmaaktips.com en zorgt ervoor dat ontkalken van wand en vloertegels goed gebeurd. Het is een veel sterker middel als bijvoorbeeld hg anti kalk of hg badkamer tegel reiniger.

Het is nu verkrijgbaar in onze webshop en wordt zonder extra verzendkosten toegestuurd !

Easykalk Ontkalker

Als u matte tegels in de badkamer moet gaan schoonmaken, zal dit met easykalk erg gemakkelijk gaan. U kunt dit product online – per 3 flessen in onze webshop bestellen. U heeft het daarna binnen 1 werkdag in huis !

Wand en vloertegels ontkalken in de badkamer

Een badkamer schoonmaken met groene zeep is eigenlijk geen alternatief. De vloer en wandtegels zullen dof blijven. Kalkvlekken op badkamertegel verwijderen gaat veel gemakkelijker met easykalk.

Met dit product zullen ze wel glanzen nadat u de badkamer een schoonmaakbeurt heeft gegeven. Bovendien kunt u met easykalk de badkamer ook nog eens snel schoonmaken. Dat lukt bijvoorbeeld niet met alternatieve producten als azijn en/of afwasmiddel. Kalk verwijderen met baking soda is eigenlijk niet mogelijk.

Kalkaanslag zal er bovendien voor zorgen dat de tegels stroef aanvoelen. Als u dus de stroeve tegels wilt gaan schoonmaken, is easykalk een perfect product !

Douchekranen

Ook douchekranen kunt u perfect ontkalken met dit product. Breng het product aan en laat het circa 5 – 10 minuten goed inwerken. Daarna afspoelen met zeep en water en uw douchekraan zal weer perfect blinken. Kranen schoonmaken van kalk of een douchekraan behandelen met schoonmaakazijn geeft altijd ‘resten’, waardoor de kraan of douchekraan toch niet helemaal vlekkeloos schoon is.

badbamerkraan ontkalken

Douchewanden

Ook de douchewanden kunt u prima met Easykalk ontkalken. Vaak zult een witte waas op de douchewand zien verschijnen, en dit betekent in feite dat u te maken met kalkaanslag. Ook hiervoor geldt : laat het product even inwerken en spoel het na met zeep en schoon water.

Douchekop

Ook een douchekop kan ontzetten veel kalkaanslag bevatten. Het kan zelfs zo zijn dat de douchekop nauwelijks nog water door laat en dat douchen bijna niet meer mogelijk is. Leg de douchekop even in een oplossing met Easykalk en de kalkaanslag zal geheel verdwijnen.

Andere manieren

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om wand en vloertegels goed schoon te krijgen. Het gebruik van schoonmaakazijn om kalk te verwijderen wordt veel gebruikt. Het grote nadeel van deze methode is echter dat de badkamer nog lang naar azijn zal ruiken. Er zijn veel betere, lekker ruikende producten inmiddels beschikbaar. Schoonmaakazijn gebruiken om te ontkalken is eigenlijk uit de tijd !

Professioneel product

Easykalk is een product dat ook door geprofessionaliseerde schoonmaakbedrijven gebruikt wordt. Het werkt gemakkelijk en snel en het resultaat mag er zijn !
Dit product werkt veel beter en is veel gemakkelijker in gebruik en bovendien bent u veel sneller klaar !

Easykalk :

  • Voor snel en goed ontkalken van wand en vloertegels
  • Kranen en douchekranen
  • Voegen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van schoonmaaktips.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 38 reviews.