Vliegenbestrijding in huis

Vliegenbestrijding in huis omdat u veel last heeft van vliegen ? Het kan eenvoudig ! Maar welk vliegenbestrijdingsmiddel kunt u veilig en snel gebruiken ? In dit artikel gaan we er dieper op in. Er zijn nogal wat mogelijkheden die u kunt proberen ! Veel vliegen in huis is natuurlijk iets dat je wilt bestrijden c.q. tegen gaan.

Vliegen bestrijden in huis

Vliegen bestrijden doe je eigenlijk altijd – zeker als je er heel veel last van krijgt in huis. Vliegen in huis bestrijden gaat u doen, omdat u het meestal vies en onsmakelijk vindt. En dat is het ook. Vliegen kunnen bovendien ook nog eens ziektes overbrengen.

Doden

De meest effectieve manier van vliegenbestrijding in huis is om ze eenvoudig en snel te doden. Dit kunt op een eenvoudige manier bewerkstelligen door bijvoorbeeld een effectief vliegenbestrijdingsmiddel te gebruiken.

XOne vliegenbestrijding kunt u in onze webshop aankopen. XOne is veilig voor de mens en doodt vliegen en muggen direct. Het wordt geleverd in 250 ml spuitbussen die u eenvoudig met behulp van een dispenser kunt installeren in uw huis. Bestel nu de starter set dispenser + Xone ! 

Op deze manier is het bestrijden van vliegen binnen eenvoudig te doen. Als de vliegen eenmaal gedood zijn, kunt u de dode vliegen in huis eenvoudig met behulp van een stofzuiger opruimen.

Op deze manier wordt een vliegenplaag in huis dus snel beëindigd.

Andere manieren ?

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om vliegen te bestrijden. Vraag is natuurlijk wel of ze ook allemaal even effectief zijn. We geven een aantal manieren die we niet altijd zelf geprobeerd hebben, maar die we wel tegenkwamen.

Azijn

Vliegen vangen met azijn omdat vliegen niet tegen de geur van azijn kunnen ? Het kan helpen, maar het zal er niet voor zorgen dat de vliegen gedood worden als u eenmaal last heeft van een heuse vliegenplaag in huis. Naar onze mening kan de azijn alleen helpen om vliegen weg te houden of te verjagen.

Water

Ook zijn er mensen die vliegen verjagen met zakjes water. Om eerlijk te zijn : we zien hier helemaal het nut niet van en betwijfelen dus oprecht om dit het vliegenprobleem in huis zal oplossen.

Lavendel

Lavendel zou helpen tegen vliegen. Behalve dat lavendel erg lekker kan ruiken zien we ook hier niet het nut om lavendel in te zetten tegen een vliegenplaag in huis.

Kruidnagel

Ook kruidnagel tegen vliegen helpt naar onze mening niet. Het kan hooguit zo zijn dat de vliegen de geur van kruidnagel niet lekker vinden en daarom wellicht in mindere mate uw woning binnenkomen.

Goede manieren om van vliegen af te komen in huis

Er zijn echter nog wel een andere goede manieren om van vliegen af te komen. We geven een aantal voorbeelden :

  • Insectenlamp
  • Vliegenstrips
  • Horren

Insectenlamp tegen vliegen

Insectenlamp of vliegenlamp gebruiken tegen vliegen ? Dit soort vliegenlampen worden vaak gebruikt door slagerijen of supermarkten. Het infra blauwe licht zorgt ervoor dat dat de vliegen worden aangetrokken. Net voordat ze bij de lamp komen worden ze door een elektrisch net gedood. Het is een zeer effectieve manier om een vliegenplaag tegen te gaan of te bestrijden.

Vliegenstrips

Vliegenstrips zijn er al heel lang en werden vroeger misschien vaker gebruikt dan vandaag de dag. Toch zijn ze ook enorm effectief om vliegen in huis te bestrijden. De manier waarop de vlieg gedood is overigens minder diervriendelijk. De plakstrips zorgen een langzame en toch wel wrede dood.

Horren tegen vliegen

Horren aanschaffen tegen vliegen is natuurlijk een uitermate effectieve diervriendelijke manier om vliegen te bestrijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van schoonmaaktips.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 38 reviews.