veel vliegen in huis feat

Veel Vliegen In Huis

Veel vliegen in huis is natuurlijk lastig. Bovendien is het erg vies. Als u plotseling heel veel vliegen in huis hebt is dit dus absoluut iets waar u direct een oplossing voor wilt. Heeft u groene vliegen in huis ? Vliegen overlast is natuurlijk erg vervelend.

Ze gaan overal zitten, op je lichaam, op etenswaren, op je meubels – noem maar op. Bovendien brengen de meeste vliegen ziektes over. Het kan dus nogal vrij vervelend zijn als je een vliegenplaag in huis hebt.

Plots veel dikke vliegen in huis is dus vervelend en wordt bovendien erg vies bevonden. Tijd dus om het probleem van dikke vliegen in huis snel en effectief te lijf te gaan ! Vliegenbestrijding in huis moet natuurlijk wel effectief zijn. Er zijn veel middelen beschikbaar die u kunnen helpen.

Veel vliegen in huis – Snelle alternatieve oplossing !

Vliegen in huis bestrijden : Eigenlijk is er maar 1 oplossing tegen heel veel vliegen in huis (of andere insecten). Je kunt niet anders dan een vliegenbestrijdingsmiddel gebruiken om van de vliegen af te komen. Zijn er echt te veel vliegen en heeft u daar veel last van dan is Roxasect een prima alternatief bestrijdingsmiddel tegen vliegen. Bestel het nu direct op Bol.com en ga morgen aan de slag !

Roxasect is eigenlijk al sinds jaar en dag het beste middel tegen vliegen (maar ook muggen of andere vliegende insecten) in huis. De perfecte manier om vliegen in huis te bestrijden.

Roxasect tegen vliegen

Bestel nu !

 

Hoe Roxasect het beste werkt :

Roxasect werkt het beste als u het middel gebruikt, waarbij de ruimte waarin roxasect wilt gaan spuiten gedurende 4-6 uur helemaal afsluit. De ideale manier om Roxasect te gebruiken is ‘s-nachts. Sluiten alle ramen en deuren in de ruimte waar veel vliegen zitten nadat u enkele malen (afhankelijk van de grootte van de ruimte) heeft gespoten met Roxasect.

De Roxasect zorgt er daarna voor dat vliegen en andere insecten gedood worden. Het is het perfecte middel tegen vliegen in huis !

‘s-Morgens ziet u het resultaat : de ruimte is vrij van de vervelende vliegen in huis.

Plots veel vliegen in huis

Als u plots veel vliegen in huis heeft gekregen, betekent dit in veel gevallen dat er ook overlast van de vliegen zal zijn. Wat te doen tegen vliegen in huis ? Plotseling veel vliegen, betekent ook dat het vaak warmer is, dus komt dit probleem vaker voor in de zomer dan in de winter.

Maar waarom zijn er ineens zoveel vliegen ? Het begint vaak met veel kleine vliegjes in huis. De vliegen overlast wordt vaak steeds erger, zeker als het warme weer aanhoudt.

Zoals gezegd is de temperatuur een van de hoofdoorzaken van veel vliegen in huis. Daarnaast is het ook vaak langer licht en zorgen bijvoorbeeld allerlei geuren (denk aan eten) ervoor dat er plots veel vliegen in huis kunnen komen. Door warmere temperaturen is de kans op vliegen simpelweg veel groter.

veel vliegen in huis

Last van vliegen in huis – Oorzaak

Heeft u last van vliegen in huis en vraagt u zich af hoe dit komt ? Last van vliegen in huis komt vaak door meerdere oorzaken. Vaak zal het ook de tijd van het jaar zijn, waardoor er meer vliegen zijn.

Waar komen vliegen vandaan ?

Vliegen houden van warmte en eten. Als u veel last heeft van vliegen, zult moeten nagaan of deze factoren een rol spelen.

Last van vliegen in huis – Hoe komt dit :

  • Warmer weer daardoor ramen en deuren vaker open
  • Etensresten die ‘open en bloot’ staan
  • Matige ventilatie in huis

Bij warmer weer zullen er vaker ramen en deuren openstaan, waardoor de vliegen makkelijker in huis kunnen komen.

Daarnaast zal afval sneller gaan stinken door warmer weer, waardoor vliegen worden aangetrokken. Voor u het weet hebt u veel kleine vliegjes in huis. Wist u dat vliegen echt afkomen op stinkende afval lucht ? Ook etensresten die bijvoorbeeld op tafel staan, trekken direct aandacht door de sterke geur bij vliegen.

Zorg er dus voor om geen etensresten ‘open en bloot’ ergens in huis (aanrecht, op tafel) te laten staan. Zet ze weg of gooi het afval weg in een afgesloten container (waarbij er dus geen lucht/geur vrijkomt).

Houdt deuren en ramen bij warmer weer zoveel mogelijk gesloten of werk met horren waardoor de vliegen niet in huis kunnen komen.

Ventilatie in huis

Als er sprake is van matige ventilatie in huis kunnen de vliegen hun gang gaan. Als u besluit wat ramen en deuren tegenover elkaar open te zetten, is de kans op veel vlieg in huis een stuk kleiner.

Niet is er vervelender dan een vliegenplaag in huis. De vliegenplaag in huis zorgt ervoor dat u en uw medebewoners er ook erg veel last van hebben doordat er overal vliegen in huis zitten.

Als er sprake is van een vliegenplaag, is bestrijding echt noodzakelijk. De vliegen dragen besmettelijke ziekten met zich mee, die overdraagbaar zijn op mensen. Daarnaast is het gewoon een vies gezicht in huis. Tijd dus om wat aan die vliegenoverlast te lijf te gaan !

Last van vliegen in huis – Bestrijding

Hebt u last van vliegen in huis en wilt u daar direct een oplossing voor ? Dan is er eigenlijk maar een juiste oplossing : u zult aan de slag moeten met een vliegenverdelgingsmiddel. Actieve vliegenbestrijding in huis is dan noodzakelijk.

Door een goede vliegenspray te gebruiken kunt u weer snel van de vele vliegen in huis af zijn. Maar wat is nu een goede anti vliegenspray ?

Als u last van vliegen in huis heeft, bestrijdt u het beste met X-one. Schoonmaaktips.com levert X-one – De dispensers verkopen wij echter niet.

De last van vliegen in huis zal na gebruik van X-one spoedig tot het verleden behoren. 

X-One is bijzonder effectief middel tegen vliegen en niet gevaarlijk voor mensen (en huisdieren als hond en kat).

De bestrijding van de vliegen in huis met behulp van de dispenser en X-one is bijzonder effectief. De vliegen zullen eenvoudig gedood worden door de verspreiding van x-one.

Daarna kunt u de dode vliegen eenvoudig opzuigen met een stofzuiger.

Tijdens het eten

Als u last heeft van vliegen tijdens het eten zijn er hulpmiddelen beschikbaar die u gemakkelijk kunt aanschaffen (bijvoorbeeld via Bol.com)

of

Veel meer vliegen in de zomer

De kans op veel vliegen in huis heeft u natuurlijk in de zomer. Veel vliegen houden een soort van winterslaap, dus zult u normaliter niet te maken krijgen met veel vliegen in de winter. Vliegen overlast komt dus veel vaker voor in de zomer.

In de zomer zijn er dus de meeste vliegen. Vandaar dus ook misschien groene vliegen in huis.

Ook dan zult u moeten zorgen dat de vliegen effectief worden bestreden en zult u moeten proberen om een goed afschrikmiddel voor de vliegen te vinden. Schoonmaaktips.com is overtuigd van de werking van X-one en de dispenser.

Alternatieve manieren tegen vliegen en insecten

Er zijn ook alternatieven beschikbaar om vliegen, muggen of andere insecten te bestrijden. Een goed voorbeeld daarvan is een insectenlamp. (Link naar Bol.com)

Als u op bovenstaande link klikt vindt u een actueel overzicht op bol.com waarbij u direct een insectenlamp of vliegenlamp kunt bestellen en deze bovendien ook nog eens snel in huis heeft.

insectenlamp_vliegenlamp

Welke vliegen gaat u bestrijden ?

Als u last van vliegen in huis hebt moet u ook even nadenken welke vliegen het zijn en welke vliegen u gaat bestrijden. Het klinkt misschien een beetje raar maar in huis kunt u meerdere soorten vliegen tegenkomen.

We geven een opsomming van de bekendste soorten :

  • Huisvliegen
  • Bromvliegen of groene vliegen
  • Steekvliegen
  • Klustervliegen

Huisvliegen

Als u last heeft van veel groene vliegen in huis is het waarschijnlijk dat u maken heeft met de huisvlieg.

Een andere naam voor deze vlieg is de kamervlieg. Deze vlieg is werkelijk onvermoeibaar op zoek naar voedsel.

Geen wonder dus dat deze huisvlieg het bijzonder prettig vind bij u in huis. Immers daar vindt hij vaak zijn voedsel.

De huisvlieg is onhoorbaar en vliegt eigenlijk door uw hele huis.

Bromvliegen

Als u last heeft van bromvliegen of groene vliegen in huis kunt u deze ook weer gemakkelijk herkennen door het geluid wat ze maken : Brommend vliegen ze door de gehele woning.

Ook bromvliegen in huis zijn altijd op zoek naar voedsel, vandaar dat ook deze vaak in woningen of ruimten waar mensen zijn, te vinden zijn.

Ook bromvliegen bromvliegen in huis

Bromvliegen in huis dien je dus te bestrijden. Ze kunnen ziekten overbrengen.

Steekvliegen

Steekvliegen kennen we ook als dazen of horzels. Ze komen vaak voor bij boerderijen en kunnen daar zorgen voor een enorme overlast.

Het spreekt voor zich waar steekvliegen bekend om zijn : ze kunnen enorm steken.

Mensen kunnen daar behoorlijk last van hebben en soms dagen lang jeuk. Maar ook dieren kunnen door dit soort vliegen gestoken worden.

Ook steekvliegen kunnen ziekteverwekkers zijn. Ook deze dient u dus eigenlijk altijd te bestrijden.

Klustervliegen

De klustervliegen lijken weer enorm veel op de huisvlieg. Klustervliegen in huis kunt u herkennen doordat ze wat groter zijn als huisvliegen.

Vaak komen ze pas in het najaar voor als ze in grote zwermen op zoek gaan naar voedsel en een huisvesting. Als u eenmaal last heeft van klustervliegen kunt u niet anders om de vliegen met een bestrijdingsmiddel proberen te doden en op deze manier van het probleem af te komen.

Als u veel last heeft van vliegen in het najaar heeft u waarschijnlijk te maken met klustervliegen.

Voorkomen van vliegen in huis

Last van vliegen in huis en voorkomen dat u een vliegenplaag in huis krijgt is dus vrij eenvoudig op te lossen. De vliegen overlast voorkomen kunt u op een aantal manieren bewerkstelligen :

Door de dispenser + X-one te gebruiken zullen de vliegen niet snel voor overlast zorgen of tot een vliegenplaag kunnen leiden.
Er zijn natuurlijk ook nog vele andere manieren :

  • Ruim voedsel altijd op in kasten
  • Gebruik goede horren
  • Maak het aanrecht altijd netjes schoon na gebruik

Vliegenoverlast in huis is dus eenvoudig te voorkomen. Als u er serieus iets tegen doet blijft het prettig wonen en ergert u zich niet meer aan de vliegen in huis.

Veel vliegen in huis samenvatting

U ziet : er zijn veel oplossingen denkbaar tegen veel vliegen in huis. We hopen dat dit artikel ertoe heeft bijgedragen om een oplossing te vinden voor de vliegen die lastig vallen.

We hebben in ieder geprobeerd om u wegwijs te maken hoe u vliegen kunt bestrijden en snel in schone woonomgeving zonder vliegen zult kunnen doorbrengen.