swiffer wetjet aanbieding feat

Swiffer Wetjet Aanbieding

Als u op zoek bent naar een Swiffer Wetjet aanbieding, dan schiet Schoonmaaktips.com u met dit artikel te hulp.

De Swiffer Wetjet is een gemakkelijk hulpmiddel om een vloer schoon te maken. Het apparaat is al geruime tijd verkrijgbaar in winkels als Blokker en Kruidvat. Maar ook online is de Swiffer Wetjet verkrijgbaar, vaak in de vorm van een aanbieding.

De Swiffer Wetjet als starterset wordt geleverd inclusief :

 • Stang
 • Schoonmaakvloeistof
 • 4 batterijen
 • 5 schoonmaakpads

De Swiffer vloerwisser is onder andere online verkrijgbaar bij Bol.com

Door de Swiffer Wetjet aanbieding te gebruiken wordt het reinigen van elke vloer een stuk gemakkelijker. Zo hoef je bijvoorbeeld niet telkens een dweil uit te wringen, maar kunt u met 1 pad de gehele vloer behandelen.

Swiffer Wetjet Aanbieding Online Kopen

Een Swiffer wetjet online kopen doe je heel gemakkelijk bijvoorbeeld via Bol.com. Ook daar vindt u regelmatig een aanbieding. Er zijn op Bol.com diverse aanbieders waar u de Swiffer Wetjet online kunt kopen.

Het grote voordeel van het online kopen van de Swiffer Wetjet is natuurlijk dat u niet de deur uit hoeft om dit product te kopen. Vaak wordt het product al binnen 1 dag na uw bestelling aan huis geleverd.

swiffer wetjet aanbieding

Installatie Swiffer Wetjet

Op Poetsprins.nl staat een video over hoe u de Swiffer Wetjet installeert en hoe dit handige hulpmiddel daarna gebruikt.

Het apparaat is gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Op welke vloeren Swiffer Wetjet gebruiken ?

De Swiffer Wetjet is op de meeste vloeren te gebruiken. We geven een opsomming van de vloeren waarbij het hulpmiddel veilig kunt gebruiken :

 • Laminaatvloeren
 • PVC vloeren
 • Vinyl vloeren
 • Tegel vloeren
 • Marmer vloeren
 • Gelakte of geverfde vloeren

Op welke vloeren niet gebruiken ?

De Swiffer Wetjet is niet geschikt voor :

 • Onbewerkte houten vloeren
 • Geoliede houten vloeren
 • Ongeglazuurde tegelvloeren

Voor- en nadelen Swiffer Wetjet

Natuurlijk zitten er naast voordelen ook enkele nadelen aan de Swiffer Wetjet. We geven wederom een kleine opsomming voor de voors en tegens.

Voordelen

 1. Makkelijk ! Dat is het eerste wat ons te binnen schiet als we de Swiffer Wetjet gebruiken. Het is een bijzonder goed hulpmiddel om vloeren prima schoon te krijgen.
 2. Als het schoonmaakmiddel dat meegeleverd is op is, kunt u deze gemakkelijk zelf bijvullen met elk willekeurig schoonmaakmiddel.
 3. De batterijen die gebruikt worden om het schoonmaakmiddel te sprayen over het oppervlak dat u schoon wilt maken gaan lang mee !
 4. Je hoeft niet telkens te bukken. De Swiffer Wetjet wordt geleverd met schoonmaakpads. Je kunt met 1 pad gemakkelijk het gehele oppervlak in 1 schoonmaakpad reinigen, zonder dat je deze telkens moet vernieuwen of schoonmaken.

Nadelen

 1. De Swiffer Wetjet moet je netjes ‘rechtop’ wegzetten. Door de schoonmaak vloeistof aan de stand bevestigd is, moet de stang rechtop blijven staan als hij opgeborgen wordt. Als dit niet gebeurd is de kans op het lekken van de vloeistof groot !
 2. De schoonmaakpads zijn niet wasbaar. Nadat deze dus te vuil zijn geworden moet je ze weggooien en nieuwe aanschaffen.
 3. Je zult toch van tijd tot tijd de dweil of mop moet gebruiken om de vloer feilloos schoon te maken. De Swiffer Wetjet is dus gemakkelijk om snel even de vloer op te frissen. Het schoonmaken met een dweil of mop is echt iets anders !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van schoonmaaktips.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 38 reviews.