kalkaanslag op glas verwijderen feat

Kalkaanslag op glas verwijderen

Vandaag een artikel over hoe je kalkaanslag op glas kunt verwijderen. Het is een veel gehoord probleem in vele huishoudens. Tijd dus om er een blog artikel over te schrijven zodat we onze lezers kunnen informeren hoe ze de kalkaanslag op glas verwijderen op de beste manier.

Kalkaanslag op glas verwijderen

Hardnekkige kalkaanslag op glas verwijderen

Kalk kan hardnekkig zijn en dus in sommige gevallen moeilijk te verwijderen. Hardnekkige kalkaanslag verwijderen op glas is op zich niet zo moeilijk als u de juiste hulpmiddelen en schoonmaakmiddelen gebruikt.

Schoonmaaktips.com heeft het beste ontkalkingsmiddel dat u via onze webshop kunt aanschaffen. Het zorgt ervoor dat alle kalk snel verdwijnt.

Easykalk

Easykalk wordt niet in winkels verkocht. Schoonmaaktips.com verstuurd dit product exclusief naar klanten in Nederland en Belgie. Easykalk gebruiken betekent dat alle kalkaanslag op glas gemakkelijk verwijderd kan worden.

Easykalk is verkrijgbaar per fles of per 3 flessen. Het wordt zonder extra verzendkosten naar u verzonden !

Easykalk

Waarom kalkaanslag ?

Kalkaanslag op glas ontstaat door het gebruik van zogenaamd hard water. Hard water heeft een zeer hoog kalkgehalte en zal na opdrogen leiden tot kalkaanslag.

Kalkaanslag dat op glas achterblijft zal vaak een doffe kleur achterlaten. Daardoor lijkt het dat het glas niet goed schoon is. De kalkaanslag krijgt u er met een gewoon schoonmaakmiddel niet af.

De kalkaanslag dient dus op de correcte wijze verwijderd te worden zodat het glas weer perfect schoon wordt.

EasyKalk is een product dat speciaal gemaakt is om kalk of kalkaanslag te verwijderen. Het wordt gebruikt in de badkamer of het toilet, maar kan ook gebruikt worden om koffiezetapparaten te ontkalken.

Badkamer

De kalkaanslag op glas in de badkamer vindt u vaak op douchecabines, kranen en/of op badkamertegels. Alles wat met het water is aanraking komt kan op termijn kalkaanslag vertonen.

Zoals hiervoor aangegeven, de kalkaanslag zal voor een doffe uitstraling gaan zorgen, waardoor het dus lijkt dat de badkamer niet goed schoon is.

Douchecabine

Een glazen douchecabine kan heel veel kalkaanslag bevatten. De douchecabine krijgt een doffe kleur en u ziet witte kalkstrepen aan de binnenkant van de douchecabine.

Met wat Easykalk maakt u de glazen douchecabine gemakkelijk schoon. Laat de Easykalk even inwerken en de kalkaanslag kunt u daarna gemakkelijk verwijderen.

Douchedeur

Datzelfde geldt voor een glazen douchedeur. Ook hier zien we vaak kalkaanslag ontstaan doordat het water dat dagelijks gebruikt wordt erg hard is.

Ook hiervoor kunt u bijvoorbeeld Easykalk gebruiken om de kalkaanslag op de douchedeur te verwijderen.

Kranen

Naast glas zijn kranen ook voor het doelwit van kalkaanslag. Ook de kranen in bijvoorbeeld de badkamer kunnen kalkaanslag bevatten die lastig te verwijderen is.

Breng de Easykalk aan op de kranen in de badkamer en laat het even inwerken. Spoel ze daarna vlekkeloos schoon en maak ze droog met een droge doek.

Voorkomen

Kun je kalkaanslag eigenlijk voorkomen ? Ik veel gevallen kunt u het kraanwater dat u gebruikt ‘zachter’ maken door middel van een technisch hulpmiddel.

Een goede waterontharder plaatsen is een prima hulpmiddel om kalkaanslag in de toekomst te voorkomen. Kijk hier hoe een waterontharder precies werkt.

Zelf een waterontharder aanschaffen ? Bekijk de mogelijkheden op Bol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.