Kalkaanslag douchevloer verwijderen

Kalkaanslag douchevloer verwijderen

Als je voornemens bent om kalkaanslag van de douchevloer te gaan verwijderen is het natuurlijk wel prettig te weten hoe je dit snel en effectief kunt doen.

De vloer eens goed schoonmaken is vaak een onderdeel van het schoonmaken van de douchecabine. Doordat de douchevloer vaak vochtig achterblijft is kalkaanslag in Nederland en België – door het harde water – vaak onvermijdelijk en we kunnen ons dus wel voorstellen dat je de kalkaanslag van de douchevloer regelmatig wilt verwijderen.

Kalkaanslag douchevloer verwijderen

Kalkaanslag douchevloer verwijderen – Hoe ?

Hoe krijg je kalk van de douchevloer ? Kalk verwijderen uit de badkamer is op zich niet moeilijk !

De beste manier om kalk aanslag van de douchevloer te verwijderen bij een stevige poetsbeurt van de douchecabine of badkamer doe je met een goed schoonmaakmiddel.

Er zijn er natuurlijk velen ! Maar met Easykalk gaat het stukken gemakkelijk en sneller ! Easykalk is niet verkrijgbaar in winkels. In onze webshop kunt u dit product snel bestellen. Schoonmaaktips.com levert het product daarna gratis naar klanten in Nederland en Belgie.

Dikke kalklaag verwijderen

Ook een dikke kalklaag verwijderen van de douchevloer gaat met Easykalk zeer gemakkelijk. U moet alleen iets meer het product laten inwerken na gebruik.

Een dikke kalklaag ontstaat bijvoorbeeld als u de kalkaanslag op de douchvloer te lang heeft laten zitten. Het kalk hoopt zich op met als gevolg dat schoonmaken van de kalklaag op de douchevloer wat lastiger kan worden.

Zwarte tegels

Ook als u zwarte tegels als douchevloer heeft is het verwijderen van de kalkaanslag geen probleem.

Er zijn natuurlijk allerlei andere middelen in de winkel verkrijgbaar, maar met EasyKalk zult u merken dat ook de zwarte tegels gemakkelijk schoon te krijgen zijn en dat de douchevloer na de poetsbeurt weer perfect kalkvrij is.

Natuursteen

Kalk verwijderen van natuursteen is lastiger. U dient goed op te letten welke producten u wel en welke u niet kunt gebruiken. Sommige producten kunnen uw natuurstenen douchevloer ernstig beschadigen.

Ook ons product Easykalk kunt u NIET gebruiken om de kalk te verwijderen.

Wat wel kan is speciale natuursteenreiniger te gebruiken. HG heeft een product dat verkrijgbaar is op Bol.com

Met dit HG product kunt u dus wel de kalkaanslag van natuursteen verwijderen en zal de natuursteen van de douchevloer niet aantasten.

Hoe zware kalkaanslag verwijderen ?

Belangrijk is dus om te weten welk soort douchevloer u heeft. Met natuursteen moet u dus enorm opletten. Lang niet alle producten zijn veilig om te gebruiken en kunnen de natuurstenen douchevloer ernstig beschadigen.

Voor alle andere soorten douchevloeren kunt u Easykalk veilig gebruiken, zonder dat er schade op kan treden. Het zal de kalkaanslag van uw douchevloer vliegensvlug verwijderen waardoor de douchevloer weer stralend en streeploos schoon is.

Hoe ontstaan kalkaanslag ?

Kun je de kalkaanslag eigenlijk voorkomen ? Kalk zit in ons leidingwater. Dit kan sterk verschillen en hangt af in welk deel u in Nederland of België woonachtig bent.

Er zijn gebieden waar zeer veel kalk in het water zit. Daar is de kans op kalkafzetting in de badkamer of in de badkamerkranen het hoogst. U kunt er zelf dan ook weinig aan doen.

Wat u wel kunt doen is het leidingwater zelf ontharden. (Link naar Bol.com) Er zijn speciale manieren beschikbaar om het leidingwater te ontharden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van schoonmaaktips.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 38 reviews.