hoe verwijder je nicotine aanslag

Hoe verwijder je nicotine aanslag ?

Je vraagt je misschien af hoe je nicotine aanslag kunt verwijderen. In dit artikel geven we je tips en informatie hoe je dit karwei tot een goed einde kunt brengen. Nicotine laat vaak een aanslag na. Daarnaast stinkt nicotine ook nog eens flink. Hieronder leggen we uit hoe u de nicotine aanslag weg kunt krijgen. De zaak eens goed schoonmaken is dus het devies !

Hoe nicotine aanslag te verwijderen ?

De beste manier om nicotine aanslag te verwijderen is een goede, krachtige allesreiniger te gebruiken. Met Easycleaner lukt dit perfect! Schoonmaaktips.com verkoopt dit product via onze webshop. Door de allesreiniger goed te laten inwerken kunt u daarna de aanslag van nicotine op bijvoorbeeld wanden of plafond met een schuurspons snel laten verdwijnen. Door een goede allesreiniger te gebruiken zult de rooklucht verwijderen uit een vertrek.

Als u Easycleaner bij Schoonmaaktips.com besteld, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Er zijn mensen die met een stoomreiniger nicotine aanslag verwijderen. (Link naar Bol.com) Dit is natuurlijk ook een mogelijkheid, echter stoom alleen zal de rooklucht niet weghalen. Het zal wellicht wel gele muren schoonmaken. Bovendien is het lastiger schoonmaken. Het ligt er natuurlijk ook aan wat of waar u nicotine aanslag wilt verwijderen.

HuishoudenHuishouden

Nicotine aanslag verwijderen om geverfd hout (kozijnen) doet u het beste met een goede allesreiniger. Ook meubels, deuren en ramen kunt u perfect reinigen met allesreiniger en op deze manier alles goed ontdoen van nicotine aanslag. Ook kunt u met de allesreiniger bijvoorbeeld de ramen schoonmaken van de nicotine aanslag.

hoe nicotine aanslag verwijderen

Hoe ontstaat nicotine aanslag ?

Nicotine is een stof die in sigaretten zit. Kleine hoeveelheden komen na het gebruik van een sigaret in de directe omgeving van die persoon terecht. Nicotine is een plakkende of klevende stof.

Als er lang niet schoongemaakt wordt, zal de nicotine ook in bijvoorbeeld stof trekken (gordijnen) of bekleding van de auto.

Andere middelen

Je kunt ook nicotine aanslag verwijderen met Dasty of baking soda. Zelf wordt af en toe Biotex gebruikt ! Als het om gordijnen gaat, is dit natuurlijk een prima middel en zullen uw gordijnen er perfect wit van worden (als de nicotine aanslag tenminste niet te erg is geweest).

Echter onze ervaring is dat de allesreiniger nog beter werkzaam is. Ons advies is dan ook om de allesreiniger te gebruiken als u nicotine aanslag wilt verwijderen.

Ammoniak wordt ook veel gebruikt, echter als u dit gebruikt, zorg dan voor de nodige beschermingsmiddelen. Ammoniakgeuren kunnen erg gevaarlijk zijn. Als u geen ervaring mee hebt, gebruik dit dan liever niet.

Datzelfde geldt voor chloor.

Auto

Als er in de auto wordt gerookt zal ook daar nicotine aanslag voorkomen. Uw auto zal behoorlijk kunnen stinken van de sigaretten rook. Eerder gaven we al aan dat uw bijvoorbeeld vlekken uit autobekleding kunt halen met allesreiniger. Daarnaast kunt u de allesreiniger ook gebruiken voor de kunststof bekleding (dashboard etc.) van de auto. Als er stevig gerookt wordt zult het verschil goed kunnen merken.

Binnenshuis

Nicotine aanslag komt u overal tegen als er binnen is gerookt. Denk bijvoorbeeld aan ramen, plafond, behang of deuren. Ook andere wandafwerking als muren met sierpleister is prima te behandelen met een goede allesreiniger.

Het verwijderen ervan zal perfect slagen door een goede allesreiniger te gebruiken. Easycleaner kan u daarbij perfect van dienst zijn. Het is een biologische allesreiniger die ook nicotine vlekken prima verwijderd.

Ook als glas nicotine aanslag bevat, kan een allesreiniger dit weer perfect schoon krijgen. Bovendien kunt u de lampenkap in de woonkamer perfect schoon krijgen met dit product.

Een fris huis of schone auto

Een goede allesreiniger gebruiken voor het verwijderen van nicotine aanslag doet wonderen. Met Easycleaner – die u alleen via onze website kunt aanschaffen, verdwijnt de aanslag als sneeuw voor de zon.

Uw huis wordt stralend schoon en zal bovendien ook nog eens fris ruiken. Datzelfde geldt voor het schoonmaken van uw auto !

Plafond of muren overschilderen

Stel u wilt uw woning eens een frisse look geven door alles over te schilderen. U zult dan eerst de nicotine aanslag moeten verwijderen alvorens u er weer nieuwe verf opsmeert. De nicotine maakt de muur of plafond vettig.

De verf zal dan ook niet houden als u de muur of het plafond grondig reinigt. Een plafond witten zonder het eerst grondig te reiniger (bijvoorbeeld met een allesreiniger) gaat dan ook niet lukken en is een vergeefse moeite.

Verven of latex over nicotine aanslag ? Nee dus !

4 reacties op “Hoe verwijder je nicotine aanslag ?”

    1. Dag Marianne,

      Ook met Easycleaner kunt u perfect de nicotine aanslag verwijderen. Gebruik de pure oplossing met een zacht doekje en breng niet teveel product aan. Laat het even – een paar minuten inwerken en verwijder de aanslag daarna met een zachte borstel of droge doek. Belangrijk is dat je niet teveel ‘nat’ product op het houtsnijwerk aanbrengt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van schoonmaaktips.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 38 reviews.