hoe krijg je bruine aanslag uit wc ?

Hoe krijg je de bruine aanslag uit de wc?

Het is vrij normaal dat de wc na verloop van tijd bruine aanslag vertoond. Tijd dus om er iets aan te doen en om er voor te zorgen dat het toilet weer helemaal wit en schoon is. Niemand wil immers een vieze wc met bruine aanslag. Het kijkt gewoon niet fris.

Hoe krijg je de bruine aanslag uit de wc?

Hoe krijg je bruine aanslag uit de wc ?

De beste manier om bruine aanslag uit de wc te krijgen en grondig te verwijderen is door gebruik te maken van een goede wc reiniger. ClosetCleaner zal alle bruine aanslag verwijderen en ervoor zorgen dat de wc weer fris en helemaal schoon is.

Bruine aanslag wc pot verwijderen

De bruine aanslag in de wc pot verwijderen is een kwestie van Closetcleaner aanbrengen en het even goed laten intrekken. De bruine aanslag vindt u meestal aan de binnenkant van de wc pot maar is vrij gemakkelijk te verwijderen met Closetcleaner.

Glorix WC blokjes

Bruine aanslag in de wc pot is eenvoudig te verwijderen door wat ClosetClean aan te brengen op de wc borstel. Daarna zorgt u ervoor dat de binnenkant van de wc pot goed ‘geraakt’ wordt door de borstel en laat daarna het product circa 15 minuten goed inwerken.

Vergeet niet dat zich onderin de wc pot aanslag kan bevinden die u dus ook even dient te raken met wc reiniger, teneinde ook daar de aanslag te verwijderen.

Als de bruine aanslag onderin de wc pot niet direct schoongemaakt kan worden, is het herhalen van de poetsactiviteiten misschien wenselijk. Bovendien kunt u iets meer van de ClosetCleaner te gebruiken, teneinde de aanslag onderin de wc pot helemaal weg te krijgen.

Het toilet daarna enkele malen doorspoelen en u zult daarna zien dat de aanslag uit de wc pot is verdwenen.

wc borstel kopen

Geef bruine aanslag in het toilet geen kans !

De beste manier om de bruine aanslag in het toilet te voorkomen doet u door het toilet of de wc pot regelmatig – en indien nodig dagelijks – te reinigen. Zeker als het toilet dagelijks gebruikt wordt is het dagelijks schoonmaken van de wc dus geen overbodige luxe.

Op deze manier voorkomt u bovendien de kans op bruine aanslag in het toilet. Door dagelijks even de wc borstel door de toiletpot te halen, waarbij u tevens een beetje ClosetClean gebruikt, zal de bruine aanslag geen kans krijgen om zich aan de wc pot te hechten.

Bovendien zorgt u er natuurlijk voor dat u dagelijks een fris toilet heeft.

Randen en wanden

Bruine aanslag onder de wc rand verwijderen kunt u tegelijkertijd doen als u de wc pot gaat schoonmaken.

Als er veel bruine aanslag onder de wc rand zit, is het misschien raadzaam om wat extra product te gebruiken, daarna goed te laten inwerken, de toilet door te spoelen en daarna deze handelingen nogmaals te herhalen.

Door ClosetClean goed te laten inwerken onder de rand van de wc, zal het normaliter – afhankelijk van de mate van bruine aanslag – niet nodig zijn om de aanslag onder de rand van de wc nog eens extra met een borstel schoon te schrobben.

Closetclean Schoonmaaktips

Afvoer en WC hals

Het kan zijn dat in de afvoer of hals van de wc zich bruine aanslag bevindt. Deze is dan weliswaar vaak direct zichtbaar, maar erg fris is het natuurlijk niet.

Om de aanslag in de wc afvoer of wc hals te verwijderen, is een scheutje ClosetCleaner voldoende. Als er zich veel aanslag in de wc heeft ontwikkeld, zult u wellicht ook hier wat meer product moeten gebruiken.

De bruine aanslag uit de afvoer of hals van wc of het toilet verwijderen is dus ook relatief eenvoudig op te lossen.

bruine aanslag wc rand verwijderen

WC bril

Het kan zijn dat u bruine aanslag op de wc bril zult terugvinden. Maar eerlijk is eerlijk, dit zal slechts voorkomen bij een sterk vervuilde wc die u wilt gaan schoonmaken.

De wc bril ontdoen van aanslag is ook een kwestie van met een hete doek, plus wat ClosetCleaner de wc bril goed schoonmaken.

Moeilijk is het dus niet. Door het gebruik van ClosetCleaner zal ook de aanslag van uw wc bril moeiteloos verdwijnen.

HG producten

HG is een bekend merk als het gaat om schoonmaakproducten en ook voor de wc heeft het talloze producten op de markt gezet.

Wij kunnen echter niet beoordelen of HG ook de bruine aanslag uit de wc zal verwijderen, eenvoudig omdat het bedrijf dit zelf ook niet aangeeft. (link naar HG toiletgel extra sterk).

Wij horen graag uw ervaringen met HG en horen graag of het daarbij wel gelukt is om de aanslag uit de wc te verwijderen.

Samenvatting

Het is dus vrij eenvoudig om bruine aanslag uit de wc te verwijderen, mits u een goed product als ClosetClean gebruikt. Wij hebben reeds vele goede reacties op ons product mogen ontvangen van enthousiaste klanten in Belgie en Nederland.

Een klein beetje ClosetClean is voldoende om de bruine aanslag uit toilet te verwijderen.

Probeer het gewoon eens. Schoonmaaktips.com heeft een niet goed, geld terug garantie ! Dus wat kan er dan nog verkeerd gaan !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van schoonmaaktips.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 75 reviews.