hoe kalk verwijderen zwarte tegels feat

Hoe verwijder je kalk van zwarte tegels?

Hoe verwijder je kalk van zwarte tegels ? Die vraag krijgen wij bijna dagelijks. Kalkaanslag verwijderen zwarte tegels kan soms nog een heel karwei zijn.

Toch zijn er manieren om de kalk snel van de zwarte tegels te verwijderen. Vaak is het een kwestie van het juiste product gebruiken en een goede werkmethode hanteren.

In dit artikel op schoonmaaktips.com gaan we ermee aan de slag ! Zodat u weet hoe u kalk van zwarte tegels kunt verwijderen.

hoe verwijderen je kalk van zwarte tegels ?

Hoe verwijder je kalk van zwarte tegels ?

De beste manier om kalk van zwarte tegels te verwijderen is de tegels te behandelen met een ontkalkingsmiddel. Het anti-kalk schoonmaakmiddel zal de kalkaanslag van de zwarte tegels verwijderen. Als u op zoek bent naar de beste ontkalker dan heeft Schoonmaaktips.com die in huis. Bestellen kan heel eenvoudig via onze webshop.

Kalkaanslag op zwarte tegels is natuurlijk niet mooi. Er ontstaan witte vlekken op de zwarte tegels, waardoor het bovendien ook vaak nog eens vies lijkt. De witte vlekken komen vaak voort uit kalkaanslag.

De kalkaanslag verwijderen van zwarte tegels kunt u perfect doen met een product : EasyKalk. Easykalk is speciaal voor Schoonmaaktips.com ontwikkelt en wordt alleen via onze webshop verkocht aan klanten in Nederland en Belgie.

EasyKalk Schoonmaaktips

Easykalk is verkrijgbaar per fles of per 3 flessen. Wij berekenen geen verzendkosten en versturen dit product razendsnel per TNT Post.

Zwarte vloertegels schoonmaken

Het schoonmaken van zwarte vloertegels betekent vaak dat u ook de kalkaanslag wilt gaan verwijderen. De witte vlekken schoonmaken op zwarte vloertegels hoeft niet erg moeilijk te zijn als u het juiste product hiervoor gebruikt.

Met EasyKalk verdwijnt de kalkaanslag snel en eenvoudig. Daarna zien de zwarte vloertegels er weer als nieuw uit.

Zo gaat u te werk :

  • Gebruik een emmer met wat lauwwarm water
  • Doe de Easykalk bij het water
  • Gebruik een schrobber en wrijf de gehele vloer in
  • Laat alles even goed intrekken
  • Maak daarna de zwarte tegelvloer schoon met lauwwarm water
  • Maak de zwarte vloertegels daarna helemaal droog met een schone doek

Professioneel kalk verwijderen

Met Easykalk kunt u alle kalk professioneel verwijderen. Dit product lost het de kalkaanslag op de tegels direct op. De witte vlekken op de tegelvloer zullen weldra verdwenen zijn.

In feite werkt u met een industrieel product, waardoor u professioneel kalk aan het verwijderen bent. Echte experts gebruiken EasyKalk dagelijks !

Kalk op keramische tegels verwijderen

De meeste zwarte tegels zijn van keramiek gemaakt. Dit betekent dat ze zijn opgebouwd uit diverse laagjes klei en vaak voorzien van een glazuurlaag. Zie ook : dit artikel op tegels.com

Kalk op keramische tegels verwijderen gaat u doen als vocht achtergebleven is op de keramische tegels, die opgedroogd zijn en zorgen voor kalk uitslag. Vaak zijn daarna witte vlekken op de keramische tegels zichtbaar, waardoor de keramische tegels niet goed schoon lijken.

Kalk op keramische tegels verwijderen gaat daarna eenvoudig door EasyKalk te gebruiken. De zwarte tegels zien er daarna weer als nieuw uit en bovendien heeft u weer een frisse, schone zwarte badkamervloer.

Kalkaanslag douchevloer verwijderen

Als u kalkaanslag op de douchevloer wilt gaan verwijderen, gewoon omdat er niet echt fris en schoon uitziet, is Easykalk het perfecte product voor deze schoonmaakklus.

Kalkaanslag van de douchevloer verwijderen is in een handomdraai gebeurd. U maakt een sopje, bewerkt de hele douchevloer, en de kalkaanslag is direct daarna helemaal verwijderd.

Kalk op donkere tegels verwijderen

Kalk op donkers tegels verwijderen hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn; u moet alleen weten welke producten u veilig kunt gebruiken.

Het is natuurlijk niet zo’n fraai gezicht als de donkere tegels helemaal uitgeslagen door de kalk die zich in uw leidingwater bevindt.

Het verwijderen van de kalk op donkere tegels doet u gemakkelijk met een sopje met EasyKalk. We versturen dit product zonder extra verzendkosten in rekening te brengen, maar toch zorgen we voor een razendsnelle levering in Nederland en Belgie.

Kalk op donkere tegels verwijderen

Kalk verwijderen van zwarte vloer tegels

Kalk aanslag op zwarte tegels verwijderen ? Makkie dus. U hoeft zich echt nergens zorgen over te maken als u eenmaal de kalkaanslag op de zwarte vloertegels heeft gezien.

Met EasyKalk is het echt een kleine moeite om de kalk te verwijderen van de zwarte vloer tegels.

Waterontharder installatie

De kalk zit in uw leidingwater. Heeft u harder leidingwater, dan is de kans op kalkaanslag op zwarte tegels aanmerkelijk groter. U kunt er zelfs weinig aan doen. Het leiding ontharden door middel van een wateronthardingsinstallatie kan wel, maar deze zult u dan moeten aanschaffen en aansluiten op de waterhuishouding van uw woning.

Een professionele waterontharder installatie voor u hele huis aanschaffen zal er voor zorgen dat de kalk uit het leidingwater wordt gehaald en dat kalkaanslag op vloeren, kranen etc. daarna niet meer voor zullen komen.

De Aquaslim (hieronder afgebeeld) is een perfecte waterontharder, waarmee u gemakkelijk alle kalk uit het leidingwater haalt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *