gele rand wc schoonmaken

Gele rand wc schoonmaken

U bent op zoek naar informatie over gele rand wc schoonmaken ? U zit natuurlijk niet te wachten op gele strepen in de wc pot. 

De gele aanslag in de wc zal vaak ontstaan door urinezuur. In eerste instantie zal dit zuur zich als een gele rand of gele aanslag laten zien. Het is belangrijk om tijdig de gele rand in het toilet te verwijderen.

Later kan het verder verkleuren tot bruine aanslag.

Hoe u bruine aanslag uit de wc kunt verwijderen leest u hier. 

gele rand wc schoonmaken

Het is belangrijk om de gele randen bij de wc schoonmaken, die in het toilet kunnen ontstaan door urine aanslag, snel verwijderd worden en dus schoongemaakt worden.

Als u dit nalaat, kan het schoonmaken van het toilet en het verwijderen van gele aanslag in de wc, alleen maar lastiger worden. 

ClosetCleaner werkt tegen gele randen

De gele randen in de wc kunnen voorkomen op :

  • WC bril
  • WC pot

Het toilet regelmatig reinigen met een goede wc reiniger voorkomt dat u met gele aanslag in het toilet te maken krijgt met bijvoorbeeld urinesteen die veel lastiger te verwijderen is.

ClosetCleaner wordt niet in winkels verkocht en is speciaal geproduceerd om een WC helemaal fris en schoon te maken.

Schoonmaaktips.com verstuurd ClosetCleaner naar haar klanten zonder extra verzendkosten in rekening te brengen in Nederland en Belgie. 

Andere middelen

U kunt natuurlijk proberen om de gele randen weg te halen met andere middelen zoals :

  • Schoonmaakazijn
  • Bleek
  • Baking Soda
  • Cola

In sommige gevallen zal dit zeker lukken, maar onze ervaring is ook dat met deze huis, tuin- en keukenmiddelen de gele randen in het toilet spoedig weer zullen verschijnen waarna u opnieuw aan de slag kunt.

bruine-aanslag-wc-baking-soda

Beter is het dus om een goede wc reiniger te gebruiken, waarbij u tevens voorkomt dat er weer snel gele randen in de wc zichtbaar zullen zijn.

Gele Rand WC Schoonmaken - Samenvatting

De gele rand in de wc of wc pot schoonmaken is dus belangrijk. Niet alleen is dit schoner en frisser, maar het kan leiden tot grotere problemen als u dit achterwege laat. De gele aanslag in de wc dus snel verwijderen is het advies. 

Verwijder dus wekelijks de gele randen met een goede wc reiniger uit het toilet. ClosetCleaner kan u daarbij goed van pas komen !