dashboard auto schoonmaken feat

Dashboard Auto Schoonmaken

Iedereen ziet graag dat zijn of haar auto van buiten glanst. Het is echter ook belangrijk om het dashboard van uw auto schoon te houden. De binnenkant van de auto staat dan wel niet zo bloot aan de elementen als de buitenkant, maar het dashboard is vaak het eerste wat u en uw passagiers te zien krijgen van het interieur van de auto.

Het is daarnaast het enige gedeelte van het interieur dat u tijdens het rijden goed in de gaten blijft houden. Echter is het dashboard nu bij uitstek een plek met veel kleine hoekjes, knopjes en groeven waarin zich vuil kan ophopen. Zo’n belangrijk gedeelte van uw bolide laat u toch niet graag verslonzen?

Dashboard schoonmaken met allesreiniger

U zult op verschillende plekken misschien speciale dashboard reinigers aangeboden krijgen, maar deze bevatten vaak chemicaliën die niet altijd even goed zijn voor uw huid.

Omdat u het oppervlak van het dashboard onder het rijden nogal vaak dient aan te raken is dit niet ideaal. Een allesreiniger is een perfect alternatief.

De EasyCleaner, exclusief verkrijgbaar in onze webshop, werkt uitstekend voor het schoonmaken van de verschillende onderdelen van uw dashboard. U kunt dit product overigens alleen bij schoonmaaktips.com kopen. Het is dus niet in winkels te koop !

Het werkt uitstekend om het opgehoopte achtergebleven vuil te verwijderen, maar ook om de oliën aan te pakken die na een dag werken op uw stuur zijn achtergebleven.

dashboard auto schoonmaken

Gaat het nu om koffievlekken of gesmolten chocoladerepen, de EasyCleaner allesreiniger kan het allemaal aan.
Een voordeel van het gebruiken van een allesreiniger is daarnaast dat u niet vastzit aan een dashboard reiniger die u vervolgens één of twee keer per jaar uit de kast trekt.

Een allesreiniger kunt u daarentegen ook gebruiken voor het schoonmaken van uw douche, het reinigen van uw velgen of het aanpakken van uw meubilair.

Tips voor schoonmaken dashboard

U heeft uw allesreiniger in huis. Nu is het tijd om te beginnen met schoonmaken. Hieronder volgen enkele tips.

  • Om losse kruimels en andere stof weg te krijgen, kunt u het beste beginnen met stofzuigen. Een kruimeldief werkt hiervoor misschien nog wel het beste.
  • Meng de allesreiniger afhankelijk van de grootte van uw dashboard met water. U hoeft niet teveel allesreiniger te gebruiken: wanneer de verhouding allesreiniger/water zo’n één tiende is, is dit prima.
  • Bij voorkeur mengt u het middel in een sprayflesje. Zo weet u zeker dat u elk klein hoekje van het dashboard kunt bereiken met de allesreiniger. Eventueel kunt u het mengsel ook gelijk aanbrengen met een doekje of een spons.
  • Pak elke keer een klein stuk van het dashboard aan. Zo kunt u er zeker van zijn dat het middel opdroogt terwijl u ergens anders op het dashboard bezig bent. Gebruik een spons of doekje om goed te schrobben.
  • Voor de kleine hoekjes en knopjes kunt u het beste een klein borsteltje gebruiken. Dit kan zelfs zoiets kleins zijn als een oude tandenborstel. Met de spray fles en dit borsteltje zou u elk klein spleetje kunnen moeten schoonmaken!
  • Pak, nu u toch bezig bent, ook het stuur aan, evenals uw versnellingspook. Vieze bekerhouders kunt u aanpakken door het mengsel van allesreiniger en water een paar minuten te laten weken, waarna u het een doekje schoonmaakt.
  • Boen nu alles nog even schoon door alleen water te gebruiken. Dit kan weer op dezelfde manier: sprayen, en daarna overal langs met een spons, doekje en/of borsteltje.
  • Laat alles nu drogen. U kunt simpelweg even wachten, maar ook met een droog doekje even alles af te drogen.

Op deze manier krijgt u, met behulp van de EasyCleaner, zonder enig probleem uw dashboard weer schoon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van schoonmaaktips.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.