raamwisser

Beste Professionele Raamwisser Kopen ?

Als u op zoek bent naar de beste professionele raamwisser is er eigenlijk keuze genoeg. Een goede raam wisser die bijvoorbeeld ook door professionele glazenwassers wordt gebruikt komt natuurlijk altijd van pas als u zelf de ramen thuis wilt gaan reinigen. Schoonmaaktips.com ging op onderzoek uit.

Professionele raamwisser kopen

Een professionele raamwisser kopen is dus niet een artikel dat u bijvoorbeeld bij de Blokker of de Action aanschaft. Bovendien kunt u ook eens nadenken over de aankoop van een elektrische raamwisser.

Ook deze worden steeds meer door professionals gebruikt. Een elektrische raamwisser van Karcher is dan al bij de Mercedes onder de raamwissers.

Hand raamwissers

Ook hand raamwissers zijn verkrijgbaar in kwalitatief goede modellen. Gemaakt van stevig plastic en misschien zelfs wel met een raamwisser met telescoop steel voor de hogere ramen waar u met een trap niet bij zou kunnen.

Waar op letten bij aanschaf ?

Waar moet u nu eigenlijk op letten als u een raamwisser wilt gaan kopen ? Belangrijk onderdeel is natuurlijk dat de raamwisser streeploos de ramen schoonmaakt. Daarnaast is het belangrijk dat u let op de kwaliteit.

Met alle respect maar raamwissers van bijvoorbeeld Action, Gamma of Praxis zijn vaak niet de allerbeste. Bovendien is prijs natuurlijk een onderdeel.

Over het algemeen zijn Leifheit raamwissers, Karcher raamwissers of Vileda raamwissers echt kwalitatief goede merken.

Wat is de beste raamwisser ?

Schoonmaaktips.com heeft alle bekende merken getest. Hieronder een uitgebreid overzicht van de geteste merken en modellen :

Elektrische raamwisser Leifheit

Elektrische raamwissers

1. Kärcher WV 5 Premium

Deze Karcher elektrische raamwisser die door ons als beste werd getest. Dit model wordt standaard geleverd met verwisselbare zuigmonden. De wisser weegt iets meer dan een halve kilogram wat hem zeer flexibel en makkelijk te gebruiken maakt.

2. Leifheit Dry & Clean

Deze elektrische raamwisser van Leifheit is goedkoper in aanschaf als de Karcher WV2 en levert toch topprestaties. Om eerlijk te zijn had deze ook op de 1e plaats kunnen eindigen, want veel verschillen zijn er dus niet.

3. Bosch VAC raamzuiger

Duitse degelijkheid ? We betwijfelen het, maar eerlijk is eerlijk, de Bosch Raamzuiger doet perfect wat hij moet doen. Qua prijs niet de goedkoopste wisser uit deze top 3 elektrische raamwissers, maar kwalitatief goed !

Hand raam wissers

1. Vileda Ruitenwisser

De Vileda Ruitenwisser (zoals hij officieel heet) is een professionele raamwisser die perfect streeploos uw ramen schoonmaakt. Als u het hele pakket aanschaft wordt ook een lange steel meegeleverd.

professionele raamwisser

2. Leifheit Window en Frame Cleaner

Het grote voordeel is dat deze raamwisser van Leifheit in diverse maten verkrijgbaar is. U maakt de keuze dus zelf. Bovendien kunt u ervoor kiezen om er een telescoopsteel bij aan te schaffen. Deze is maar liefst 4 meter lang !

Samenvatting

Wij hopen dat we wat voor hebben kunnen betekenen met het verstrekken van deze informatie over raamwissers. Als u nog vragen heeft, stel ze dan gerust.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *