badkamer schoonmaken

Badkamer Schoonmaken – Zo Gaat Het Lukken !

Met een goed ontkalkingsmiddel om kalkaanslag te verwijderen, een goede allesreiniger, een schuursponsje en wat warm water, komt u heel eind als u de badkamer schoon wilt maken.

Als u bovendien alle werkzaamheden systematisch in kaart brengt door middel van een stappenplan, is het vaak vrij eenvoudig te doen. 

In dit artikel beschrijven we de stappen en waar u rekening mee moet houden. 

Het beste middel tegen kalkaanslag !

1. Maak een stappenplan !

Het spreekwoord zegt : “Een goede voorbereiding is het halve werk.” Dat geldt ook voor de badkamer schoonmaken. Een uitgewerkt stappenplan komt dan extra goed van pas. 

Binnenkort hier meer over het badkamer schoonmaken stappenplan !

2. Badkamertegels schoonmaken

Lees in dit artikel hoe u de badkamertegels kunt schoonmaken en op welke diverse manieren u dit kunt doen. Een prima handleiding waarbij badkamertegels schoonmaken snel en effectief kan geschieden. 

Binnenkort hier meer over badkamertegels schoonmaken

3. Voegen badkamer schoonmaken

De voegen in de badkamer schoonmaken is niet het leukste karwei. Toch moet het van tijd tot tot gebeuren. Het schoonmaken van voegen in de badkamer makkelijker en sneller laten verlopen leest u bij het klikken op onderstaande link. 

Binnenkort hier meer over Voegen badkamer schoonmaken

4. Douche schoonmaken

De douche in de badkamer schoonmaken is niet het meest eenvoudige klusje dat gedaan moet worden. 

Binnenkort hier meer over douche schoonmaken

5. Badkuip Schoonmaken

Indien er een bad aanwezig is in de badkamer, dient ook deze regelmatig schoongemaakt te worden. De badkuip schoonmaken kan soms niet eenvoudig zijn. 

Binnenkort hier meer over badkuip schoonmaken

6. Badkamervloer schoonmaken

Het schoonmaken van de badkamervloer hoeft niet moeilijk te zijn. U moet echter wel weten hoe en met welk schoonmaakmiddel u de vloer in de badkamer kunt gaan schoonmaken. 

Binnenkort meer over badkamervloer schoonmaken

7. Wastafel schoonmaken

De wastafel wordt dagelijks gebruikt in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan tanden poetsen of scheren of je haren kammen voor de spiegel. De wastafel regelmatig schoonmaken zorgt ervoor dat deze mooi schoon blijft voor de volgende gebruikers.

Binnenkort meer over wastafel schoonmaken

8. Kalk verwijderen uit badkamer

Kalk in de badkamer is een veelvuldig probleem. De kalkaanslag regelmatig verwijderen is noodzakelijk. Hoe kunt u de kalk eenvoudig verwijderen in de badkamer leest u als u klikt op de link hieronder. 

Binnenkort hier meer over kalk verwijderen badkamer

Het beste middel tegen kalkaanslag !

Schoonmaaktips

Dè experts voor alles dat u wilt gaan schoonmaken !