autobekleding professioneel reinigen

Autobekleding professioneel reinigen

Autobekleding wordt door regelmatig gebruik natuurlijk vies. Hierbij kunt u denken aan vlekken in de bekleding door bijvoorbeeld frisdrank of koffie en thee. De autobekleding weer helemaal als nieuw laten ‘blinken’, betekent dat u het professioneel moet reinigen.

Zelf autobekleding professioneel reinigen

Als u de autobekleding zelf professioneel wilt gaan reinigen zijn er een aantal hulpmiddelen waarvan u gebruik kunt maken. Als u bijvoorbeeld de vlekken uit autobekleding wilt gaan halen kunt u denken aan:

  • Allesreiniger
  • Stoomreiniger
  • Azijn
  • Dasty

We behandelen als deze hulpmiddelen in dit artikel, zodat u makkelijk zelf de autobekleding professioneel kunt schoonmaken.

Dit is in ieder geval stukken goedkoper als de auto bekleding laten reinigen. De autobekleding professioneel laten reinigen betekent in veel gevallen dat u ongeveer 150 euro ‘kwijt’ bent.

Het is dus een stuk goedkoper om het zelf doen.

Autobekleding reinigen met allesreiniger

De autobekleding schoonmaken met een goede allesreiniger is wellicht de beste oplossing.

Het is wel van belang dat u een goed product gebruikt als u de autobekleding wilt gaan reinigen. Daarbij maakt het niet uit of u een leren of stoffen autobekleding wilt gaan reinigen.

De beste autobekleding reiniger is een allesreiniger om autobekleding grondig schoon te maken is Easycleaner.

Easycleaner is niet verkrijgbaar in winkels maar wordt via de webshop van Schoonmaaktips.com geleverd aan klanten in Nederland en Belgie.

Wij verzenden Easycleaner zonder extra verzendkosten in rekening te brengen. Easycleaner is verkrijgbaar per fles, per 3 flessen of per 6 flessen.

Als u dus op zoek bent naar een goede allesreiniger om de auto bekleding te reinigen is Easycleaner het beste product. Het haalt moeiteloos vlekken en/of kringen uit de stoffen autobekleding.

Autobekleding reinigen met stoomreiniger

U kunt er ook voor kiezen om de auto bekleding te reinigen met een stoomreiniger. Het is de bedoeling dat stoom de autobekleding goed schoon maakt.

De meeste stoomreinigers worden met water gevuld. Daarnaast wordt er schoonmaakmiddel toegevoegd. (Link naar Bol.com)

autobekleding reinigen met stoomreinigers

De autobekleding wordt daarna vochtig gemaakt door middel van de stoomreiniger gevuld met water en schoonmaakmiddel.

Door middel van een opzetstuk gaat u vervolgens de stoffen bekleding van de auto als het ware stofzuigen. Door middel van de stoomreiniger worden ook bacteriën gedood door de hete stoom.

Het vuil wordt in feite opgezogen door de stoomreiniger als ware het een stofzuiger.

Het spreekt voor zich dat je de stoomreiniger daarnaast ook nog voor andere schoonmaakklussen kunt inzetten.

Autobekleding reinigen met azijn

Eerlijk gezegd snappen wij niet zo goed waarom u de autobekleding wilt gaan reinigen met azijn.

Azijn wordt weliswaar voor veel schoonmaakklussen gebruikt, maar heeft nooit onze voorkeur.

autobekleding professioneel reinigen met azijn

Behalve als u vieze of nare geurtjes heeft in de auto, kunt u overwegen om de autobekleding schoon te maken met azijn. Azijn zal deze nare geurtjes neutraliseren.

Maar …. daarvoor in de plaats krijgt u dus de allesbehalve frisse geur van azijn terug.

Door de azijn te mengen met baking soda en er een pasta van maakt kunt u vuilvlekken en kringen verwijderen.

We snappen best dat u bijvoorbeeld braaksel geur uit de auto wilt gaan verwijderen door de autobekleding met azijn schoon te maken, maar het alternatief is natuurlijk een frisse en prima werkende allesreiniger als Easycleaner daarvoor te gebruiken.

Dasty

De autobekleding professioneel reinigen met Dasty kan natuurlijk ook. Dasty is met name bekend omdat het zo goedkoop is. (Link naar Bol.com).

Dit product staat erom bekend dat het prima kan ontvetten. Of Dasty gebruikt kan worden om autobekleding professioneel te reinigen (=schoonmaken) trekken wij erg in twijfel.

Ook hiervoor geldt dat we liever een prima allesreiniger gebruiken als Easycleaner omdat we weten dat dit product uw autobekleding echt goed schoon zal maken.

autobekleding professioneel reinigen met dasty

Zelf doen of laten reinigen ?

De autobekleding zelf professioneel reinigen of laten reinigen door een bedrijf ? We adviseren u altijd om het zelf eens te proberen.

Dit is in ieder geval veel goedkoper ! De kosten voor het reinigen van uw autobekleding kunnen flink oplopen.

De autobekleding laten reinigen door een professioneel bedrijf kost u al snel 150 euro !

Voor dat geld kunt u natuurlijk ook zelf de autobekleding grondig schoonmaken.

Wat is nu de beste autobekleding reiniger ?

Wij denken dat u met Easycleaner de beste autobekleding reiniger is huis heeft. Dasty is meer een ontvetter en maakt dus niet schoon. Andere schoonmaakmiddelen kunt u niet zomaar gebruiken.

Met Easycleaner bent u verzekerd dat vlekken en kringen uit de autobekleding gemakkelijk verdwijnen. Daarbij ruikt de autobekleding ook weer helemaal fris.

Overige vragen

Wat kost autostoelen reinigen ?

Om alleen de autostoelen te reinigen door een bedrijf bent u al snel 100 euro kwijt. Niet goedkoop dus en het loont zich dus de moeite om het eerste zelf te proberen.

Hoe kan ik mijn autobekleding reinigen ?

Er zijn diverse methodes om autobekleding schoon te maken. In Nederland en België wordt de stoomreiniger vaak gebruikt. Met een goede allesreiniger komt u ook een heel eind !

Hoe krijg je Vochtkringen uit autobekleding ?

Een goede allesreiniger doet wonderen en haalt kringen perfect uit uw autobekleding. Daarnaast is het gebruik van een goede stoomreiniger aan te raden om de vochtkringen uit autobekleding te halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *